Курсове по гръцки език в група

Ученето на гръцки език може да бъде лесно и интересно. Ние от АРИСТЕА сме убедени в това и ще се постараем да Ви го докажем по време на нашите уроци по гръцки език и култура.

Център за гръцки език АРИСТЕА предлага курсове по гръцки език, които се провеждат в малки групи (5-8 души), за да обърнем нужното внимание на всеки курсист.

Курсовете ни за всяко ниво се състоят от 80 уч. часа, защото практиката ни показва, че по този начин имаме достатъчно време за допълнителни упражнения и говорене в часовете.

Обучението се извършва от квалифицирани преподаватели въз основа на специално разработена учебна програма, съобразена със специфичните комуникативни нужди на учениците. За начинаещите курсисти методистът на школата създаде учебното помагало "Гръцки език с Аристеа", което подпомага учебния процес на ниво А1, А2 и В1.1.

В края на всяко ниво, при успешно положен изпит (поне 60%), курсистите ни получават сертификат.

Сугестопедичните ни курсове също са в малки групи – от 4 до 8 души.
Състоят се от 100 уч. часа, разпределени в 25 посещения по 4 уч. часа. Според изискванията на метода Сугестопедия, заниманията са интензивни – провеждат се всеки делничен ден. Това помага за по-бързото преодоляване на психологическите бариери и активиране на говорните умения, както и за натрупване на увеличено количество учебен материал, който в последствие спонтанно се отключва.

Основно ниво предлага учебен материал, който до голяма степен съответства на нива А1-А2. Изключение прави умението за писане, което започва да присъства по-активно едва в по-високите нива. Следвайки стъпките на усвояване на родния език от едно проговарящо дете, основно ниво на сугестопедичните курсове се концентрира най-вече върху развиването на умения за разбиране, говорене и желание за общуване.

В сугестопедичните курсове няма домашна работа.


Изучаването на гръцки език в АРИСТЕА е свързано и с опознаването на културата и манталитета на южните ни съседи. Стараем се всеки урок да бъде приятен, интересен и забавен като включваме много интерактивни дейности, езикови игри и гръцка музика в часовете.


График на курсовете по гръцки език в група* - 2020 г.

Начинаещи

  КОГА НАЧАЛО КРАЙ ЦЕНА
А1
(80 уч.ч.)
Вторник и четвъртък (сутрин) 
от 10:00 до 12:30
14 януари 14 април 348** лв.
Вторник и четвъртък (вечер) 
от 18:30 до 21:00
14 януари 14 април 348 лв.
Събота и Неделя (сутрин) 
от 10:00 до 13:15
25 януари 28 март 348 лв.
А2
(80 уч.ч.)
Вторник и четвъртък (вечер) 
от 18:30 до 21:00

14 януари


14 април

360 лв.
Събота и Неделя (сутрин)
от 10:00 до 13:15
25 януари 28 март 360 лв.
Понеделник и сряда (сутрин)
от 10:00 до 12:30
27 януари 27 април 360 лв.
СУГЕСТОПЕДИЯ
Основно (А1-А2)
100 уч.ч.
Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък (вечер)
от 18:30 до 22:00
9 януари 19 февруари 690 лв.**

* Група се сформира при най-малко 5 (петима) души, ако групата не е пълна, АРИСТЕА си запазва правото да намали броя на часовете както следва: за група от 4 (четирима) души на 72 уч.ч. за ниво, за група от 3 (трима) души на 60 уч.ч. за ниво.

* Група за сугестопедичен курс стартира при минимум 4 (четирима) записали се. Ако желаещите са по-малко, АРИСТЕА си запазва правото да промени началната дата на курса. 
За сугестопедичен курс можете да се запишете само след провеждане на събеседване с преподавателя. По време на събеседването Вие ще можете да се запознаете по-детайлно с метода, а преподавателят – да се ориентира за нивото на предварителните Ви познания по езика. Събеседването трае приблизително 45-60 мин. и е безплатно.

**Цената на курса за ниво А1 включва специално разработено учебно помагало "Аристеа - Гръцки език за българи - част 1", но не включва учебника Ελληνικά Α или Επικοινωνήστε ελληνικά (50 лв).
Цената включва свободен достъп до всички мероприятия, открити уроци, лекции и беседи с гост-лектори.

** Цената на сугестопедичен курс включва учебника и всички допълнителни учебни материали, както и свободен достъп до всички мероприятия, открити уроци, лекции и беседи с гост-лектори на Аристеа.

*** Курс В1 / Г1 практика се организира по инициатива на наши курсисти,  като акцент в занятията ще бъде вербалната комуникация. Ще се правят упражнения за слушане с разбиране и говорене, както и езикови игри за обогатяване на речниковия запас, без да се задълбочаваме в упражнения за граматическите правила. Курсът е подходящ за тези от вас, които са завършили ниво В1.1. и В1.2. / Г1 сътветно.

Моля, запознайте се с Правилника на Аристеа.


Отстъпки
 • 5% отстъпка от цената получавате при ранно записване - при записване за курс до месец преди началната дата.
 • 5% отстъпка от цената получават всички курсисти на "АРИСТЕА", които записват следващо ниво.
 • 5% отстъпка "Отличник" (при резултат поне 95% на финалния тест за предходното ниво).
 • 5% отстъпка "Запиши се с приятел" (-5% от таксата получават и двамата курсисти).
       *Отстъпките се ползват с натрупване. Моля да се свържете с администрацията за потвърждение на точната сума за плащане.
        *Отстъпките се ползват при заплащане на цялата сума преди стартирането на курса. Условията за разсрочено плащане са обявени по-долу
Възможности за разсрочено плащане:
 • За А1: при записване 248 лв + 100 лв. до месец след началото на курса;
 • За А2: при записване 260 лв + 100 лв. до месец след началото на курса;
 • За В1: при записване 280 лв + 100 лв. до месец след началото на курса;
 • За В2: при записване 280 лв + 100 лв. до месец след началото на курса;
 • За Г: при записване 290 лв + 100 лв. до месец след началото на курса;Неучебни дни 2019г: 2, 3 и 4 март, 26 и 29 април,  1, 6 и 24 май, 6 и 23 септември,С правилника на АРИСТЕА можете да се запознаете тук.Център за гръцки език и култура АРИСТЕА предлага още:
И още:

Искате да учите гръцки език с приятели в удобно за вас време?

 • Съберете група от поне трима души и се свържете с нас.
 • Ще ви изготвим специално предложение с отстъпка в цената.
 • Ще се съобразим напълно с нуждите и темпото на вашата група.
 • Ще ви предложим обучение във вашия офис или удобно за вас място.
 • Ще ви издадем сертификат след успешно положен изпит за ниво.
 • Ще се забавлявате и разпускате по време на уроците с нас.Ако желаете да се запишете на курс по гръцки език при нас, моля да се свържете с администрацията на тел. 0885270984 или 0888423873 или изпратете запитване от формата за контакт.

Можете да платите таксите в брой в офиса ни или по банков път на:
IBAN: BG60RZBB91551010008000
BIC: RZBBBGSF
Райфайзен банк
титуляр: ЦГЕК АРИСТЕА ЕООД