Пете, едно голямо БЛАГОДАРЯ!
За толкова много неща: за удоволствието, за знанията, за това че правиш нещата толкова добре. За това, че си създала това вълшебно място "Аристеа". А най-вече защото правиш всичко с Любов. И това си личи - във всичко. И се предава - и в атмосферата, и в хората. Заразително е, Слава Богу :). За мен така трябва да се правят нещата. И много се вдъхновявам, когато срещна някой като теб. Колкото и да е рядко, все още има такива хора. Пък тогава има и надежда, че нещата се оправят.

Наистина на теб ти е призвание да преподаваш и да учиш другите. Системата и начинът, по който преподаваш са просто забележителни! 80% от нещата ги разбирах и запомнях още в час. Никога не съм си представяла, че ученето за мен може да бъде толкова ефективно и най-вече: толкова приятно.

А и то не е само учене на език, като такова. То е, като че ли сега откриваш  цял един Нов Свят...Или все едно за първи път зърваш Морето ! Нови емоции, вълнения, преживявания...Както да се учиш да плуваш. От начало се потапяш съвсем лекичко, страх те е малко, ама си и любопитен да видиш какво има навътре...Постепенно се отпускаш още малко и още малко, още няколко метра навътре и после пак обратно ...
Ето така се чувствах аз през това чудно пътешествие.
Мечтая си за момента, в който ще знам достатъчно, за да се отпусна и да заплувам спокойно в тези нови и красиви води на Гръцкия език. И просто да му се наслаждавам...

Гръцки език и култура в "АРИСТЕА"

Искате да опознаете южните ни съседи и да научите езика им ?
Център за гръцки език и култура АРИСТЕА е най-добрият избор.

Предлагаме обучение по гръцки език и български език за гърци по специално разработена методика с опитни преподаватели.

Изучаването на гръцки език с нас ще бъде приятно и интересно, защото включва много интерактивни дейности, езикови игри и хубава музика.

Посетете нашия гръцки оазис в центъра на София и споделете с нас едно незабравимо пътешествие из тайните кътчета на гръцкия език и култура.

Защо да изберете АРИСТЕА?

  • Ученето в Аристеа  е приятно и забавно, защото се стараем всеки урок да е полезен, разнообразен и интересен. В АРИСТЕА няма да ви предложим просто „продукт“, тук ще споделим с Вас любовта си.

  • Имаме отличен преподавателски екип. Обичаме работата си и сме професионалисти.
    Държим на високо качество на обучението. Прилагаме специално разработена методика, която непрекъснато подобряваме и адаптираме към нуждите на курсистите си.

  • Работим в малки групи, за да бъде обучението възможно най-ефективно.
    Съобразяваме се с нуждите и изискванията на курсистите си.

  • Всеки месец организираме извънкласни мероприятия, беседи, лекции и открити уроци по гръцки език и култура.

  • В нашия гръцки оазис в сърцето на София ще се почувствате уютно, като у дома си, и ще откриете много нови приятели.

Културен център

Отзиви от нашите курсисти

Форма за Запитвания

Име, Фамилия(*)
Моля, въведете Вашите имена

Email(*)
Моля, въведете email за контакт с Вас

Телефон(*)
Моля, въведете телефон за контакт с Вас

Вашето запитване...(*)
Въведете запитването си към нас

Captcha
Invalid Input