Според мен дистанционното обучение се получи чудесно, като в някакъв смисъл ми позволи по-добра концентрация върху всеки урок. Ученето вкъщи
позволява да се възползваш от домашния комфорт - конкретно в моя случай, с преболедуването от ковид, ако не беше тази форма за обучение едва ли щях да се справя... имам предвид, че сумарно около месец ми се е налагало да лягам да почивам през деня, съответно преди, по време и след урок... това няма как да стане извън къщи!

Дистанционното обучение страда може би от липсата на непосредствени и по-свободни разговори, или си го мисля, защото при мен при учене на
чужди езици винаги е имало голям проблем с говоренето/проговарянето (и друг път съм се наблюдавала... сякаш мозъкът ми се нуждае доооста лексикален обем, за да включи в режим "говорене" :)

Има и още нещо важно, за което се сещам - има голямо значение кой преподава. Не знам откога ползваш зуум и преподаваш дистанционно, но ти
се получава страхотно, Петя! :)

Културните събития бяха много хубави, много приятно разнообразие в тази сива есен. Единствено можем да съжаляваме, че няма как да се споделят аромати и вкусове... като цяло има какво да наваксваме в кулинарно отношение! :)

Гръцки език и култура в "АРИСТЕА"

Искате да опознаете южните ни съседи и да научите езика им ?
Център за гръцки език и култура АРИСТЕА е най-добрият избор.

Предлагаме обучение по гръцки език и български език за гърци по специално разработена методика с опитни преподаватели.

Изучаването на гръцки език с нас ще бъде приятно и интересно, защото включва много интерактивни дейности, езикови игри и хубава музика.

Посетете нашия гръцки оазис в центъра на София и споделете с нас едно незабравимо пътешествие из тайните кътчета на гръцкия език и култура.

Защо да изберете АРИСТЕА?

  • Ученето в Аристеа  е приятно и забавно, защото се стараем всеки урок да е полезен, разнообразен и интересен. В АРИСТЕА няма да ви предложим просто „продукт“, тук ще споделим с Вас любовта си.

  • Имаме отличен преподавателски екип. Обичаме работата си и сме професионалисти.
    Държим на високо качество на обучението. Прилагаме специално разработена методика, която непрекъснато подобряваме и адаптираме към нуждите на курсистите си.

  • Работим в малки групи, за да бъде обучението възможно най-ефективно.
    Съобразяваме се с нуждите и изискванията на курсистите си.

  • Всеки месец организираме извънкласни мероприятия, беседи, лекции и открити уроци по гръцки език и култура.

  • В нашия гръцки оазис в сърцето на София ще се почувствате уютно, като у дома си, и ще откриете много нови приятели.

Културен център

Отзиви от нашите курсисти

Форма за Запитвания

Име, Фамилия(*)
Моля, въведете Вашите имена

Email(*)
Моля, въведете email за контакт с Вас

Телефон(*)
Моля, въведете телефон за контакт с Вас

Вашето запитване...(*)
Въведете запитването си към нас

Captcha
Invalid Input