Скъпи приятели,
Имам удоволствието да споделя с вас една идея, която отдавна искам да осъществим в рамките на извънкласните дейности, които Център за гръцки език и култура АРИСТЕА организира. Става въпрос за "Εκπαιδευτικό θέατρο" / Учебен театър, за който най-напред трябва да намерим актьори и актриси и се надявам вие, нашите кусисти, да проявите интерес и желание да участвате.
Знам, че сред вас има много талантливи и артистични личности и сега ще имате възможност да развиете и покажете своя талант, както и да подобрите комуникативните си умения на гръцки език.

Ако искате да участвате, трябва най-напред да го заявите като се запишете през формата за контакт на сайта ни или на имейлите ни за контакт.

Изпратете ни две имена, телефон, както и кратка информация за вас. Добре е да уточните кога и на какво ниво сте изучавали езика в "Аристеа".

След това ще се свържем с Вас, за да уточним подробностите за "Кастинга" :)
Шегувам се!

Няма кастинг!Всеки наш курсист, който има желание да участва, ще може да го направи. Ще подберем подходяща роля за всеки, съобразена преди всичко с нивото му на познаване на езика. Ще разиграем кратки диалози с лексика, която вече ви е позната в по-голямата си част. Ще има много откъси от изучавания в часовете по гръцки език материал.

Преподаватели на Аристеа (Константина Вукелату, Петя Загорчева и Спирос Илиакис) ще работят с младите актьори и актриси от края на юни до средата на септември.
След като се разделим на екипи, ще се уговаряме за удобни дни и часове за репетициите. Срещите ще бъдат от неформален характер, можем да ги провеждаме несамо в АРИСТЕА, но и навън - в парка, ще си говорим на гръцки и ще работим заедно  по репликите от сценките, които ще разиграем.
В края на септември, за началото на новата учебна година в АРИСТЕА ще организираме и официално представление, на което ще бъдат поканени всички курсисти и преподаватели на школата, за да се насладят на актьорската Ви игра.
Ще бъде много забавно, включете се още сега! :)

Краен срок за записване 30 юни 2019.
Очакваме Ви с нетърпение, вълнение и парти настроение! :)

Гръцки език и култура в "АРИСТЕА"

Искате да опознаете южните ни съседи и да научите езика им ?
Център за гръцки език и култура АРИСТЕА е най-добрият избор.

Предлагаме обучение по гръцки език и български език за гърци по специално разработена методика с опитни преподаватели.

Изучаването на гръцки език с нас ще бъде приятно и интересно, защото включва много интерактивни дейности, езикови игри и хубава музика.

Посетете нашия гръцки оазис в центъра на София и споделете с нас едно незабравимо пътешествие из тайните кътчета на гръцкия език и култура.

Защо да изберете АРИСТЕА?

  • Ученето в Аристеа  е приятно и забавно, защото се стараем всеки урок да е полезен, разнообразен и интересен. В АРИСТЕА няма да ви предложим просто „продукт“, тук ще споделим с Вас любовта си.

  • Имаме отличен преподавателски екип. Обичаме работата си и сме професионалисти.
    Държим на високо качество на обучението. Прилагаме специално разработена методика, която непрекъснато подобряваме и адаптираме към нуждите на курсистите си.

  • Работим в малки групи, за да бъде обучението възможно най-ефективно.
    Съобразяваме се с нуждите и изискванията на курсистите си.

  • Всеки месец организираме извънкласни мероприятия, беседи, лекции и открити уроци по гръцки език и култура.

  • В нашия гръцки оазис в сърцето на София ще се почувствате уютно, като у дома си, и ще откриете много нови приятели.

Културен център

Отзиви от нашите курсисти

Форма за Запитвания

Име, Фамилия(*)
Моля, въведете Вашите имена

Email(*)
Моля, въведете email за контакт с Вас

Телефон(*)
Моля, въведете телефон за контакт с Вас

Вашето запитване...(*)
Въведете запитването си към нас

Captcha
Invalid Input