Скъпи Петя и екип на Аристеа,

Искам да изразя възхищението си от отдадеността и любовта, с която работите и творите в Център за гръцки език и култура Аристеа! Това е една уникална школа, в която веднага се усеща домашен уют, творческа атмосфера, научен интерес към езика, пълно културно потапяне и непринудено приятелско отношение. Точно затова повечето курсисти имат такива добри резултати и огромна мотивация да учат. Ние просто откликваме на вдъхновението, което ни предавате.

Като филолог и преводач, който работи с няколко чужди езика, съм минала през много школи и курсове. Досега не бях попадала на школа с такава особена и вдъхновяваща атмосфера, а преподаватели като Петя Загорчева са изключителна рядкост. Тя съчетава в себе си академична задъблоченост, безупречен професионализъм, пълна отдаденост на работата си, огромен творчески заряд, иновативен и гъвкав подход, голям опит, любов към професията, заразяващ ентусиазъм и въдъхновяващо отношение към гръцкия език и култура. Веднага се вижда, че това е човек, който е намерил призванието си!

От време на време всички се сблъскваме с изключителни хора, хора слънца, които огряват, стоплят и осветяват живота ни. Много ги ценя и винаги искам да им покажа уважението, благодарността и любовта си, защото такива хора ни правят по-добри, правят света по-добър, и трябва да ги заредим и ние с признателността си, за да продължават да светят.  

Радвам се, че попаднах сред вас и ме заразихте с любовта си към гръцкия език и култура.

Гръцки език и култура в "АРИСТЕА"

Искате да опознаете южните ни съседи и да научите езика им ?
Център за гръцки език и култура АРИСТЕА е най-добрият избор.

Предлагаме обучение по гръцки език и български език за гърци по специално разработена методика с опитни преподаватели.

Изучаването на гръцки език с нас ще бъде приятно и интересно, защото включва много интерактивни дейности, езикови игри и хубава музика.

Посетете нашия гръцки оазис в центъра на София и споделете с нас едно незабравимо пътешествие из тайните кътчета на гръцкия език и култура.

Защо да изберете АРИСТЕА?

  • Ученето в Аристеа  е приятно и забавно, защото се стараем всеки урок да е полезен, разнообразен и интересен. В АРИСТЕА няма да ви предложим просто „продукт“, тук ще споделим с Вас любовта си.

  • Имаме отличен преподавателски екип. Обичаме работата си и сме професионалисти.
    Държим на високо качество на обучението. Прилагаме специално разработена методика, която непрекъснато подобряваме и адаптираме към нуждите на курсистите си.

  • Работим в малки групи, за да бъде обучението възможно най-ефективно.
    Съобразяваме се с нуждите и изискванията на курсистите си.

  • Всеки месец организираме извънкласни мероприятия, беседи, лекции и открити уроци по гръцки език и култура.

  • В нашия гръцки оазис в сърцето на София ще се почувствате уютно, като у дома си, и ще откриете много нови приятели.

Културен център

Отзиви от нашите курсисти

Форма за Запитвания

Име, Фамилия(*)
Моля, въведете Вашите имена

Email(*)
Моля, въведете email за контакт с Вас

Телефон(*)
Моля, въведете телефон за контакт с Вас

Вашето запитване...(*)
Въведете запитването си към нас

Captcha
Invalid Input