Скъпи приятели,

сигурно много от Вас си спомнят за курсовете ни "Μιλάμε και τραγουδάμε ελληνικά", в които се включиха много наши курсисти, които обичат гръцката музика и чрез тези уроци имаха възможност да разговарят на гръцки, да слушат хубава музика, да обсъждат песните и да пеят.
С идеята да продължим тази чудесна инициатива, която явно се хареса на много наши курсисти и приятели, сега ви предлагаме нещо подобно в онлайн формат. Занятията от поредицата "Κάθε τραγούδι και ένα ταξίδι... στα ελληνικά" (Всяка песен е едно пътешествие... в гръцкия)

Този курс е подходящ за вас, ако:
  • обичате да пеете или само да слушате гръцка музика
  • искате да обогатите знанията си за езика и гръцката култура
  • искате да упражните знанията си по езика в свободен разговор (добре е да владеете гръцки език на ниво В1).


Преди всичко този курс е ценен, защото
  • Благодарение на него ще научите много интересна информация за изпълнителите, композиторите, историята на гръцката музика и пр.
  • Ще имате възможност да се запознаете с различни преподаватели на Аристеа и техния индивидуален подход, тъй като всяко занятие ще се води от различен преподавател, който ще споделя с вас любима своя песен под формата на семинар и урок.
Кога и как ще се провежда този курс?

- Курсът започва на 28 април (сряда от 18.30 ч) и ще се провежда всяка сряда от 18.30 до 20ч в ΖΟΟΜ online

- Курсът се състои от 12 уч.ч.  (6 занятия по 2уч.ч.), а всяка седмица ще обявяваме преподавателя и песента за следващото занятие.

На 5 май второто занятие ще се води от Петя Загорчева, песента е "Серената" на Арлета, а след записване ще получите и всички останали подробности по имейл.


Каква е цената?

- Курсистите на АРИСТЕА могат да се включат в целия курс (6 зaнятия по 2уч.ч.) като си закупят КАРТА "Μιλάμε και τραγουδάμε ελληνικά"
на цена οτ 96 лв с ДДС, с над 30% отстъпка.

- Цената за едно занятие, без карта, е 24 лв. за курсисти на Аристеа и 36 лв за гости на школата с ДДС.


Как мога да се запиша?

Моля да попълните този формуляр с вашето име, телефон и ел.поща, като посочите, че искате да се запишете в курса от 21/4 сряда Κάθε τραγούδι και ένα ταξίδι.. στα ελληνικά

Σας περιμένουμε στην ωραία μας παρέα!