Скъпи приятели, радостни сме да споделим с Вас, че като част от Културния бюлетин на Аристеа ще Ви запознаваме с наши курсисти.

ЗА МОМЕНТА ОТЛАГАМЕ СЪБИТИЕТО
20 март (петък) от 18:30ч трябваше да ви запознам
 с Анастасия Димитрова, която да ни разкаже за техниките за запаметяване, чието начало е поставено още преди 2000 години в Древна Гърция; да ни направи демонстрация със запаметяване и ще ни разкаже за техниките за запаметяване, методи за разгръщане потенциала на мозъка и скоростно четене.
Ще обявим новата дата скоро! Следете сайта и страницата ни във фейбук.

Вече сме имали събитие, в което лектор е бил наш ученик. То се състоя преди около 2 години и бе посветено на Византийската музика.
Тогава Никола Антонов ни направи невероятна лекция и демонстрация, която пожъна голям успех.

Продължаваме тази хубава инициатива да ни гостуват наши курсисти и през март 2020 с Анастасия Димитрова*.
Темата на лекцията, която ни е подготвила Анастасия, е изключително интересна и съм сигурна, че ще бъде полезна както за нашите курсисти, така и за преподавателите ни. Става въпрос за техники за запаметяване, методи за разгръщане потенциала на мозъка и скоростно четене.

На 20 март (петък) от 18:30ч ще ви запознаем с нашата курсистка Анастасия Димитрова, която вече около 4 месеца изучава гръцки език в АРИСТЕА.

Анастасия ще организира за нас малък уъркшоп със запаметяване.
Ще дадем примери от гръцкия, които улесняват усвояването на езика. Тъй като Анастасия е наш курсист, ще ни помогне със своите лични примери и коментари върху изучавания материал.
Тя ще ни разкаже и за "Скоростното четене", като ще има препратки към Гърция и древногръцките митове и легенди.
Ще се бъде много интересно и полезно. Не го пропускайте!


*Анастасия Димитрова – лектор, преподавател, водещ на тренинги за личностно развитие, уъркшопове и интелектуално-творчески игри.
Нейната страст са техниките за запаметяване и развиване на суперпамет, скоростното четене и методите за разгръщане потенциала на мозъка.
През последните седем години на нейните обучения, лекции и семинари са присъствали над 3500 човека.Очакваме Ви

Входът е свободен, както винаги, но е важно да се запишете предварително чрез формата за Контакт тук, защото местата са ограничени.
С предимство са курсистите на Аристеа!