10 Септември 2017, неделя - 23:59 краен срок за участие

Скъпи приятели и курсисти на Център за гръцки език и култура АРИСТЕА,

за пореден път имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в конкурс с награди.

Това лято конкурсът ни е под мотото "Κάθε φωτογραφία και μια ιστορία" (Всяка фотография е една история) - за снимка и кратък разказ на гръцки език към нея.


Докато се разхождате в Гърция и се наслаждавате на лятната си почивка, със сигурност ще направите много снимки. Ние ще се радваме, ако споделите любимите си фотографии с нас и ни разкажете кратка история, свързана с тях.Изпратете ни виртуална картичка от Вашето гръцко лято и ние ще Ви възнаградим! :)


Снимките и историите към тях ще бъдат включени в изложба "Κάθε φωτογραφία και μια ιστορία", с която ще отбележим началото на новата учебна година на 15-ти септември 2017г. в АРИСТЕА (на ул."Екзарх Йосиф" 22, ет.1), а трите най-добри снимки и истории ще получат специални награди и отстъпка в цената за есенните курсове по гръцки език в Аристеа.Правилата са лесни:
  • Изпратете ни авторска снимка от Гърция, като посочите мястото, където е направена.
  • Разкажете писмено на гръцки език (в рамките на 50-100 думи) нещо интересно, свързано със снимката, мястото, хората с които сте се запознали там и пр.
  • Изпратете снимката* и историята на мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 10/09/2017г.
  • Заповядайте на 15 септемри 2017г. след 16 ч. в АРИСТЕА в Деня на отворените врати, за да разгледате изложбата, да отпразнуваме заедно началото на учебната година и да научите имената на победителите.
*Можете да участвате с повече от една снимкa

Καλές διακοπές και περιμένουμε τα νέα σας με τις φωτογραφίες και τις ιστορίες σας!