Скъпи приятели,
ние в АРИСТЕА знаем колко е важно за всеки, който е изучавал чужд език, да го практикува редовно. Също така знаем, че най-лесно и неусетно се учат нови неща, когато урокът се случва под формата на игра.
Ето защо представяме на Вашето внимание новото ни предложение за приятно образователно развлечение през студените зимни следобеди: разговорен курс "Παίζω και μαθαίνω" οτ 27 ноември.

Ако сте учили гръцки език, но нямате възможност да практикувате, този курс е идеален за Вас. Заповядайте в Център за гръцки език и култура "АРИСТЕА" всеки вторник и четвъртък от 18:30ч, където ще Ви посреща с усмивка нашият приятел Спирос Илиакис, за да си говорите на гръцки език и да дискутирате актуални теми, докато играете на различни игри.
Ето и малко допълнителна информация:
  • Подходяш ли е този курс за мен?

- ДА, ако сте завършили поне ниво В1 и имате нужда от повече самочувствие, за да говорите свободно на гръцки език.
- ДА, ако сте завършили новогръцка филология преди време, но не сте имали възможност да практикувате разговорен гръцки с гърци.
- ДА, ако сте прекарали известно време в Гърция и владеете гръцки на разговорно ниво, но нямате възможност да го поддържате в София, поради липса на ежедневни контакти с гърци.
- ДА, ако не обичате да пишете, но искате да говорите на гръцки език с приятна компания.
  • Кога и къде ще се провежда курсът? 

- Всеки вторник и четвъртък от 18:30 до 20ч (по 2у.ч.) на ул. "Екзарх Йосиф" 22,
 от 27 ноември до 20 декември (общо 16уч.ч. или 8 занятия)
  • Как ще протича едно занятие?

- Темата за всяко занятие ще бъде обявявана предварително. Ще получавате по имейл материали за кратка подготовка, по които можете да задавате въпроси на преподавателя в първите минути на занятието.
- В клас се говори само на гръцки език и, тъй като водещият не говори български език, всички обяснения ще бъдат давани на гръцки език, като ще се използва и пантомима.
- След кратка дискусия по темата и/или въвеждащо видео, което участниците ще коментират, ще се премине към играта, която ще бъде различна всеки път. В "Аристеа" разполагаме с много езикови и настолни игри, които ще използваме за тези занятия.
- След края на играта следва отново кратка дискусия. Урокът ще приключва с ролеви игри, при които участниците ще трябва да разиграят сценки. 
- Всичко това придружено с бисквитки и чаша ароматен чай в изключително забавната компания на Вашия домакин Спирос Илиакис.
  • Каква е цената?

- Редовната цена на курса е 120 лв, но сега получавате -20% отстъпка като Коледен подарък и цената е 96 лв (с ДДС).
  • Как да се запиша?

- Запишете се сега чрез формата за контакт или на тел. 0885 270984 / 0888 423 873
 
Местата са ограничени!
Запишете се сега чрез формата за контакт или на тел. 0885 270984 / 0888 423 873

Σας περιμένουμε!
Ελάτε να παίζετε και να μαθαίνετε laughing