20 юли 2023, четвъртък от 20ч
      
Σινεμαδάκι με κρασάκι: SUNTAN (2016)

„На кинце с винце" отново ще повторим филм, по Ваше желание! Искахте нещо интересно, съвременно и със субтитри и затова избрахме "SUNTAN" на Аргирис Пападимитропулос - така ще можем да го съчетаем с последното ни семинарно занятие в школата преди лятната ни ваканция. От 19ч на 20/07  курсисти на Аристеа ще ни представят любимите си острови в кратки истории и много снимки.

След това от 20ч ще гледаме филма SUNTAN (2016)
Дейстивието във филма се развива на остров Антипарос, където главният ни герой, самотник на средна възраст, е изпратен за дежурен лекар. Общо взето на острова е голяма скука, докато не идва лятото...
Макис Пападимитриу в главната роля демонстрита изключителна актъорска игра, с което със сигурност ще спечели вашите сърца.

Субтитрите са на български език, а продължителността е 104 минути. Трейлър можете да гледате тукКакто винаги - входът е свободен, а при добро желание можете да донесете нещо дребно за хапване или любимото си винце :)
Задължително е записването с този формуляр, тъй като местата са ограничени.

Поради горещото време събитието ще се състои в градината, така че ще е лятно кино. Точното местоположение ще бъде изпратено на записаните.
Τα λέμε :)
Καλό καλοκαίρι!